Sökresultat för Grenadine, Grenadine förlag...
Rensa filter?
NOSTALGIBOKEN OM GODIS & GLASS
äntligen tillbaka!
Efter 5 upplagor och 20 000 sålda exemplar är det nu dags att sprätta upp en ny, fräsch, omarbetad utgåva av Nostalgiboken om godis & glass! Ny layout, nytt format men lika smaskig som förr! Med fingrarna långt ner i syltburken erbjuder vi läsarna att sätta…
ALLT DU BEHÖVER VETA OM KAFFE OCH LITE TILL
Vi svenskar är näst bäst i världen på att konsumera kaffe. Runtom i riket spirar kaféer och baristatävlingar. Kaffe är trendigt och populärt som aldrig förr. Här är boken som tar upp allt ifrån hederligt kokkaffe till kafétrender och häftiga kaffedrinkar.
Unikt med denna bok…
Det här är boken för den riktiga chokladälskaren! Här får du de läckraste bilderna, de godaste recepten, och dessutom allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära godsak vad gäller historia, tillverkning, kuriosa och roliga fakta. Örjan Westerlund, tidigare känd med En handbok choklad med över 20 000 ex…
Matbloggaren och rockgitarristen Frederik Zäll får denna gång sällskap i sin Lyxlagat-serie. Det är ingen mindre än chefskonditorn på Operakällaren Daniel Roos som bistår med extravaganta sötsaker i stort som smått. Sparringen dem två emellan gör boken extra rolig. Å ena sidan en polerad och florsockerpudrad finlirare…
Nu är det dags för Sveriges läsare att ta del av en ny faktaserie om njutbara drycker och först ut är öl i boken Öl: Kunskap ger mersmak . Den ölbevandrade författaren Peter M. Eronson går igenom denna skummande dryck på ett okonstlat och detaljerat sätt. Läsaren får lära sig om dryckens historia, tillverkning, vilka…
Tomt i ölbacken? För nybörjaren som älskar öl men söker variation och inspiration eller för den redan invigde kommer här äntligen Örjan Westerlunds 101 ölfavoriter i bokform! Föregångaren på whiskytema blev en omedelbar succé. Denna gång är det dags för en fantastisk samling ölsorter som alla ölälskare kan avnjuta i…
I Grenadines nya serie Kunskap ger mersmak är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan …
ALLT DU BEHÖVER VETA OM OST OCH LITE TILL Vi svenskar älskar ost. Men vad ska man välja när valen i ostdisken är många och den gamla vanliga osten har fått duga alldeles för länge? Här är boken såväl för dig som betraktar dig som en riktig ostnörd, som för dig som ser ost som ett trevligt pålägg på frukostmackan men…